Havaitse näkymättömät
oireet

Joka 30. sekunti
joku menettää raajan diabeteksen aiheuttamien komplikaatioiden vuoksi

Jopa 75 % jalkahaavoista diabeetikoilla on mahdollista ennaltaehkäistä

Katso video

Lämpökuvantamisen hyödyt

Lämpökuvantaminen perustuu kehon pintalämpötilan mittaamiseen. Se on helppo ja nopea tapa paikantaa mahdolliset lämpötilaerot, jotka kertovat poikkeamista, kuten tulehduksista, verenkiertohäiriöistä tai mahdollisista haavauman riskeistä.

Lämpökuvantamisen käyttökohteita

Seuraava askel jalkaterveydessä

Terveydenhuollon ammattilaiset ovat jo vuosia käyttäneet lämpökuvausta diabeettisen jalkahaavan varhaisten varoitusmerkkien havaitsemiseen.

Uuden tekoälyavusteisen ratkaisumme avulla Thermidas antaa myös yksityishenkilöille mahdollisuuden valvoa jalkojensa terveyttä ennakoivasti kotona.

Lämpökuvantamisen tausta

Keho puolustautuu “hyökkäyksiä” vastaan käynnistämällä immuunijärjestelmän tulehdusreaktion. Punoitus, turvotus, kuumotus ja kipu ovat merkkejä tulehdusreaktiosta. Näitä tulehdusoireita on vaikea havaita diabeetikon jaloissa monien tekijöiden yhdistelmän vuoksi. Oireiden ilmaantumiseen vaikuttavat myös korkean verensokerin aiheuttamat muutokset verisolujen toiminnassa. Lämpökuvantaminen auttaa näiden muutosten varhaisessa havainnoinnissa ja mahdollistaa oikean hoidon aloittamisen.

Ratkaisumme

Nopeaa, turvallista ja helppoa lämpökuvantamista

IRT-384 Tablet

Monipuolinen lämpökuvantamisratkaisu, jolla sekä otat että analysoit lämpökuvia. Kompakti tablettilaite on helppo kuljettaa mukana, ja kääntyvä lämpökamera tekee kuvantamisesta helppoa.

FDA-hyväksytty
EU: Tiedustele saatavuutta.

thir-a615

Kliiniset ratkaisut

Kannettavat sekä työasemaratkaisut vaativiin olosuhteisiin. Soveltuu muun muassa sairaaloihin, suurille klinikoille ja leikkaussaleihin.

CE0598-sertifioitu
FDA-hyväksytty

Telelääketiede

Helppokäyttöiset ja pienikokoiset telelääketieteen ratkaisut sisältävät kaiken, mitä tarvitaan omatoimiseen lämpökuvantamiseen ja kuvien siirtämiseen ammattilaisten tulkittavaksi.

Telelääketieteen ratkaisu on testausvaiheessa.

Kuinka voimme auttaa?

Thermidaksen lämpökuvantamisratkaisut mahdollistavat ongelma-alueiden paikantamisen nopeasti ja turvallisesti.

Ota yhtyttä oppiaksesi lisää lämpökuvantamisen hyödyistä ja sen soveltuvuudesta omaan työhösi.

Intuitiivinen ohjelmisto

Olemme kehittäneet lämpökuvantamisratkaisumme yhdessä yliopistosairaaloiden ja kokeneiden lääkäreiden kanssa.

Thermidaksen intuitiivisen ohjelmiston avulla voit nopeasti analysoida lämpökuvia, paikantaa lämpötilapoikkeamia ja luoda kattavia raportteja.

Sairaaloiden ja oppilaitosten valinta

Käyttäjäkokemuksia

Etenemme nopeasti

Lue tuoreimmat uutiset