Varhaisdiagnostinen lämpökuvantaminen

Näe näkymätön

Mitä on lämpökuvantaminen?

Lämpökuvantaminen perustuu kehon pintalämpötilan mittaamiseen. Se on helppo ja nopea tapa paikantaa mahdolliset lämpötilaerot ja poikkeamat, jotka voivat merkki muun muassa tulehduksista, verenkiertohäiriöistä tai mahdollisista haavauman riskeistä.

Perinteisiin kuvantamismenetelmiin verrattuna lämpökuvantaminen tarjoaa kontaktittoman, ei-invasiivinen vaihtoehdon. Menetelmän etuna on myös sen nopeus. Lämpökuvat ovat välittömästi käytettävissä ja ammattilaisen tulkittavissa heti kuvantamisen jälkeen.

soveltuu lukuisiin eri kohteisiin
Asiakkaamme käyttävät järjestelmiämme niin ei-kliinisessä käytössä huippu-urheilun parissa kuin kliinisessä käytössä aina perusterveydenhuollosta sairaaloiden leikkaussaleihin.

Tutustu lämpökuvantamisen eri käyttökohteisiin

Nopeaa, helppoa ja turvallista

Lämpökuvantaminen auttaa haivatsemaan lämpötilan muutoksia ja puolieroja kehossa. Se on diagnostiikan apuväline, joka mahdollistaa nopean, helpon ja turvallisen ongelma-alueiden paikantamisen.

Muun muassa tulehdustilat, verenkierron häiriöt sekä haavaumariskit voivat näkyä lämpökuvissa poikkeamina normaalitilasta.

Katso video

Ratkaisumme lämpökuvantamiseen

Tabletti

Lämpökuvien ottaminen ja analysointi yhdellä, kannettavalla laitteella. Sisältää korkearesoluutioisen lämpökameran, tablettilaitteen ja Thermidas Vista -ohjelmiston.

Kannettavat ratkaisut

Monipuoliset ja korkealaatuiset lämpökuvantamisratkaisut soveltuvat diagnostiikan tueksi sijainnista riippumatta.

CE0598-sertifikaatti ja FDA-lupa

Kliiniset työasemat

Maailman ensimmäinen CE-sertifioitu lämpökuvantamisjärjestelmä. Soveltuu sairaaloihin, suurille klinikoille ja leikkaussaleihin.

CE0598-sertifikaatti ja FDA-lupa

Kuinka voimme auttaa?

Thermidaksen lämpökuvantamisratkaisut mahdollistavat ongelma-alueiden paikantamisen nopeasti ja turvallisesti.

Ota yhtyttä oppiaksesi lisää lämpökuvantamisen hyödyistä ja sen soveltuvuudesta omaan työhösi.