Varhaisdiagnostinen lämpökuvantaminen

Näe näkymätön

Mitä on lämpökuvantaminen?

Lämpökuvantaminen perustuu kehon pintalämpötilan mittaamiseen. Se on helppo ja nopea tapa paikantaa mahdolliset lämpötilaerot ja poikkeamat, jotka voivat merkki muun muassa tulehduksista, verenkiertohäiriöistä tai mahdollisista haavauman riskeistä.

Perinteisiin kuvantamismenetelmiin verrattuna lämpökuvantaminen tarjoaa kontaktittoman, ei-invasiivinen vaihtoehdon. Menetelmän etuna on myös sen nopeus. Lämpökuvat ovat välittömästi käytettävissä ja ammattilaisen tulkittavissa heti kuvantamisen jälkeen.

soveltuu lukuisiin eri kohteisiin
Asiakkaamme käyttävät järjestelmiämme niin huippu-urheilun parissa kuin kliinisessä käytössä aina perusterveydenhuollosta sairaaloiden leikkaussaleihin.

Tutustu yleisimpiin käyttökohteisiin

Nopeaa, helppoa ja turvallista

Lämpökuvantaminen auttaa haivatsemaan lämpötilan muutoksia ja puolieroja kehossa. Se on diagnostiikan apuväline, joka mahdollistaa nopean, helpon ja turvallisen ongelma-alueiden paikantamisen.

Muun muassa tulehdustilat, verenkierron häiriöt sekä haavaumariskit voivat näkyä lämpökuvissa poikkeamina normaalitilasta.

Katso video

Ratkaisumme lämpökuvantamiseen

Kliininen tabletti

Monipuolinen lämpökuvantamisratkaisu, jolla sekä otat että analysoit lämpökuvia. Kompakti tablettilaite on helppo kuljettaa mukana, ja kääntyvä lämpökamera tekee kuvantamisesta helppoa.

FDA-hyväksytty
EU: Tiedustele saatavuutta

Kliininen kärry

Kannettavat sekä työasemaratkaisut vaativiin olosuhteisiin. Soveltuu muun muassa sairaaloihin, suurille klinikoille ja leikkaussaleihin.

FDA-hyväksytty
CE0598-sertifioitu

Telelääketiede

Helppokäyttöiset ja pienikokoiset telelääketieteen ratkaisut sisältävät kaiken, mitä tarvitaan omatoimiseen lämpökuvantamiseen ja kuvien siirtämiseen ammattilaisten tulkittavaksi.

Telelääketieteen ratkaisu on testausvaiheessa.

Kuinka voimme auttaa?

Thermidaksen lämpökuvantamisratkaisut mahdollistavat ongelma-alueiden paikantamisen nopeasti ja turvallisesti.

Ota yhtyttä oppiaksesi lisää lämpökuvantamisen hyödyistä ja sen soveltuvuudesta omaan työhösi.