Thermidas laajentaa Lähi-itään yhdessä Novasvian kanssa

Tyypin 2 diabetes on tunnettu haaste Lähi-idän alueella. Thermidas ja Novasvia aloittavat yhteistyön Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa tuoden Thermidaksen lämpökuvantamisratkaisut saataville myös MENA-alueella. Keihäänkärkinä ovat diabeteksen komplikaatioiden varhaisdiagnostiikka sekä jatkohoidon tehostaminen.

Tyypin 2 diabeteksen esiintyvyys Emiraattien kansalaisten keskuudessa on yksi maailman korkeimmista.  Kansainvälisen diabetesliiton mukaan jo yli 17 prosentilla Arabiemiraattien 20-79-vuotiaista on tyypin 2 diabetes. Myös muissa MENA-alueen maissa, kuten Saudi-Arabiassa, Bahrainissa, Kuwaitissa ja Qatarissa, on samoja ongelmia.

Thermidas-lämpökuvantaminen on erinomainen lääketieteellisesti sertifioitu työkalu moniin diabeettisiin ongelmiin, kuten Charcot’n jalan, neuroiskemian, neuropatian ja infektioiden havaitsemiseen. Varhainen havaitseminen on tärkeää onnistuneen hoitosuunnitelman laatimiseksi, ja se voi lisäksi parantaa potilaan hoitotuloksia.

Novasvia on ollut mukana terveydenhuoltoalalla viimeiset 30 vuotta. Novasvian toimitusjohtaja, tohtori Abeer Zarour odottaa innolla yhteistyötä Thermidasin kanssa ja kommentoi:

“MENA-alueen diabeetikoiden määrän odotetaan nousevan 95 miljoonaan vuoteen 2030 mennessä. Lämpökuvantaminen voi auttaa lääkäreitä minimoimaan vältettävissä olevien komplikaatioiden määrän.”

“Alueelliset ohjelmamme soveltuvat hyvin terveydenhuoltoalalle, ja kumppanimme koko MENA-alueella ovat kiinnostuneita Thermidaksen ratkaisuista.”

Thermidaksen Raimo Mansikkaoja tiivistää:

“Thermidas on kehittänyt ratkaisuja lämpökuvien ottamiseen ja analysointiin yli 10 vuoden ajan. Kliinisesti testattuja ratkaisuitamme käytetään tällä hetkellä niin yksityisillä klinikoilla kuin yliopistosairaaloissakin.”

“Novasvialla on jo laaja verkosto ja kokemus MENA-alueella. Se antaa Thermidakselle erinomaiset edellytykset tavoittaa potentiaaliset käyttäjät nopeasti ja tehokkaasti.”

Lisätietoja:

Jouni Kyllönen

CEO, Thermidas Oy
Finland
jouni.kyllonen@thermidas.fi

Dr. Abeer Zarour

Managing Partner, Novasvia Project Management Services LLC
Dubai, United Arab Emirates
abeer@novasvia.com