Oulun yliopistolliseen sairaalaan toimitettu ensimmäinen CE-hyväksytty Thermidas IR-järjestelmä kliiniseen työhön

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriin Oulun yliopistollinen sairaala on ensimmäisenä Suomessa ottanut potilaskäyttöön Thermidaksen CE-hyväksytyn lämpökuvantamisjärjestelmän verisuonikirurgian ja sisätautien yhteiskäyttöön.

OYS on ollut edelläkävijänä IR-järjestelmän kehitysprosessissa, järjestelmä on ollut OYS:ssa verisuonikirurgialla tutkimuskäytössä jo pidemmän aikaa. Tutkimusta on johtanut erikoislääkäri Arjaleena Ilo.
PPSHP:n hankintaorganisaatio on lisäksi ollut merkittävässä osassa laitteen kehityshankkeessa.

Järjestelmän käyttäjäksi on koulutettu ja sertifioitu jalkaterapeutti Anni Virkkunen sisätautien poliklinikalta.

Jalkaterapeutti Anni Virkkunen opettelee Thermidas IR-kuvantamisjärjestelmän saloihin