Etenemistä Iso-Britanniassa

Hieno työtä tehneen DACH edustajamme Andreas Wittwerin lisäksi saamme iloksemme toivottaa uuden Iso-Britannian edustajan Stephen Taylorin tervetulleeksi TherMidas tiimiin. Stephen edusti TherMidasta jo maaliskuussa Technology Innovations for Healthcare -konferenssissa the Royal College of Surgeons Schoolissa Edinburghissa.

Tapahtuman järjestivät yhteistyössä CENSIS, Scottish Health Innovations Ltd, NHS Forth Valley ja The Digital Health & Care Institute (DHI). COVID-19 tilanteesta huolimatta tapahtuma keräsi noin 150 delegaattia ja puhujina olivat mm. Jonathan Cameron, pääjohtaja Digital Health and Care at The Scottish Government, sekä professori George Crooks OBE, joka toimii Digital Health and Care instituutin toimitusjohtajana osana Skotlannin kansallista digitaalisen terveydehuollon innovaatiokeskusta.

Tapahtuman tarkoituksena oli tutkia teknologisia innovaatioita, haasteita ja mahdollisuuksia Yhdistyneen kuningaskunnan julkisessa terveydenhuoltojärjestelmässä (NHS) keskittyen Skotlantiin. Stephenin esitelmä TherMidaksen IR-lämpökuvausteknologian käytöstä kliinisen seulonnan ja aikaisen diagnostiikan tukena sekä diabeettisen jalan hoidon tehokkuuden arvioinnissa otettiin erinomaisesti vastaan.

Kuva, joka sisältää kohteen sisä, pöytä, mies, seisominen

Kuvaus luotu automaattisesti
Stephen Taylor

Myös Pohjois-Amerikassa on havaittavissa selkeää kiinnostuksen kasvua teknologiaamme ja järjestelmäämme kohtaan. Vaikka Floridassa järjestettävä EPI Compliance and Healthcare Innovation -konferenssi on siirretty huhtikuun lopulta loppuvuoteen, työskentelemme päättäväisesti tuodaksemme IR-lämpökuvantamisen saataville paikalliselle terveydenhuollolle. Jaamme pian uutisia myös tältä saralta.