Thermidas Oy:n www-sivusto on uusittu

Thermidas Oy:n www-sivusto on uusittu. Sivut avaavat aivan uudella tavalla yhtiön painopistealueen diabeteksen ennaltaehkäisevässä hoidossa. Sivut on suunniteltu siten, että ne tulevat palvelemaan myös yhtiön tulevia tarpeita joustavasti. Sivuja tullaan päivittämään aktiivisesti lähitulevaisuudessa.

”Yrityksen viestintää kiteytettiin myös uusimalla yrityksen ilmettä. Toiminnan ydin näkyy nyt selkeänä visuaalisissa elementeissä logosta alkaen. Uusitu sivusto on suunnattu paitsi terveydenhuoltoalan ammattilaisille, myös tavallisille, omasta terveydestään huolehtiville ihmisille. Tulevaisuudessa sivuston ominaisuuksia ja palveluita tullaankin lisäämään ja kehittämään aktiivisesti käyttäjien tarpeita silmällä pitäen”, toteaa Ilpo Okkonen IOStudiolta projektista.

Kiitämme IOStudion väkeä erittäin ammattitaitoisesta työstä ja hyvästä yhteistyöstä projektimme aikana!